Flagship Store / Interior Design
       
     
 The goal was to come up with an explicit store design that has a clearly identifiable premium feel.   OTOMI  STUDIO has undertaken a proposal for a  complete renovation  of the existing store, as well as  custom design of the furniture , creating a new kind of sales gallery and workplace for Unisat.  Well-lit double height entrance promotes a healthful interior environment and flexible sales and presentation zone.
       
     
 Residential themed spaces are clearly designated across the plan to encourage instantaneous exchange and side-by-side relationship of interior design and electrical appliances exposed and sold in the store.  The staircase is clad in timber laths to separate the private offices located on top floor from the main retails space below. Different materiality and tailored design elements are used to  create a unique identity  for each room in the project.
       
     
FSI04.jpg
       
     
FSI05.jpg
       
     
FSI06.jpg
       
     
FSI07.jpg
       
     
FSI08.jpg
       
     
Flagship Store / Interior Design
       
     
Flagship Store / Interior Design

Location: Limassol, Cyprus
Status: Construction
Client: UNISAT Smart Systems
Area: 200 sqm

 The goal was to come up with an explicit store design that has a clearly identifiable premium feel.   OTOMI  STUDIO has undertaken a proposal for a  complete renovation  of the existing store, as well as  custom design of the furniture , creating a new kind of sales gallery and workplace for Unisat.  Well-lit double height entrance promotes a healthful interior environment and flexible sales and presentation zone.
       
     

The goal was to come up with an explicit store design that has a clearly identifiable premium feel.

OTOMI STUDIO has undertaken a proposal for a complete renovation of the existing store, as well as custom design of the furniture, creating a new kind of sales gallery and workplace for Unisat.

Well-lit double height entrance promotes a healthful interior environment and flexible sales and presentation zone.

 Residential themed spaces are clearly designated across the plan to encourage instantaneous exchange and side-by-side relationship of interior design and electrical appliances exposed and sold in the store.  The staircase is clad in timber laths to separate the private offices located on top floor from the main retails space below. Different materiality and tailored design elements are used to  create a unique identity  for each room in the project.
       
     

Residential themed spaces are clearly designated across the plan to encourage instantaneous exchange and side-by-side relationship of interior design and electrical appliances exposed and sold in the store.

The staircase is clad in timber laths to separate the private offices located on top floor from the main retails space below. Different materiality and tailored design elements are used to create a unique identity for each room in the project.

FSI04.jpg
       
     
FSI05.jpg
       
     
FSI06.jpg
       
     
FSI07.jpg
       
     
FSI08.jpg